Potrebuješ pomoč?040 300 174
 

Bunda Vela

  • 64.00€51.00€

Tanjša bunda Venesa, ki je primerna za prehodno jakno. 

Barva:  zlato siva

Material: 100% poliester 

Dodajte na seznam želja

Primerjaj ta izdelek

Razpoložljivost: Da

Šifra: D0014

Priporočam ti, da ob nakupu izbereš velikost, ki jo običajno kupiš v trgovini.

Če želiš več informacij jih dobiš tukaj:

Oblačila

Univerzalna oz. enotna velikost (UNI):

Enotne številke ustrezajo do velikosti M oziroma številkam 34, 36 in 38. Oblačila enotnih velikosti so raztegljiva, proizvajalci pa najbolj ciljajo na tiste skupine žensk, ki se ne najdejo v točni konfekcijski številki, ampak varirajo nekje med S in M ali M in L - odvisno od modela. Če običajno nosiš številke od XS do M (oziroma 34, 36 ali 38) ti bodo naši izdelki velikosti UNI zagotovo ustrezali.

S/M velikost: 

Velikost je manjša univerzalna velikost. Pomeni, da se oblačila prilegajo postavi telesa, ki nosi S ali M konfekcijsko številko.

L/XL/XXL velikost: 

Velikost je večja univezalna velikost. Oblačila se prilegajo postavi telesa, ki nosi L ali XL konfekcijsko številko. 

Velikosti so informativnega značaja. Lahko prihaja do odstopanj pri različnih modelih oblačil. Za podrobnejše informacije o določenem modelu me kontaktiraj preko elektronske pošte ali 040 300 174. 

Za dostavo vseh naših paketov skrbi kurirska služba DPD Slovenija. Strošek dostave paketa je 3€ oziroma je BREZPLAČEN ob nakupu nad 35€. V kolikor je naročilo oddano do 13. ure na delovni dan je dostavljen že naslednji delovni dan.

Vsak naročen artikel lahko v roku 15 dneh zamenjaš ali vrneš v skladu z zakonodajo in splošnimi pogoji poslovanja. V kolikor želiš artikel zamenjati ali vrniti nam to sporoči preko elektronske pošte ali telefona na 040 300 174.